Profile

Join date: Aug 21, 2022

About

Kortrijk Club Brugge live op tv (Jupiler Pro League) 21 augustus 2022

Bij Club Brugge zitten enkele spelers momenteel aan de kant. Carl Hoefkens bracht duidelijkheid.


🌍📺✔️►Club Brugge - Kortrijk LIVE🔴

🌍📺✔️►Club Brugge tegen KV Kortrijk LIVE OP TV🔴
Club Brugge zit met enkele jongens waarbij er momenteel vraagtekens zijn bij hun fitheid. Op zijn persconferentie bracht trainer Carl Hoefkens de nodige duidelijkheid.

Tajon Buchanan zit door een spierblessure al eventjes aan de kant. Er wordt met de Canadees geen risico genomen. Men mikt op een terugkeer net voor de Champions League.

Over Antonio Nusa en Skov Olsen had de coach dan wel weer goed nieuws. Zij kunnen allebei spelen tegen KV Kortrijk zondag.

KV Kortrijk moet zondag op bezoek bij Club Brugge. Een moeilijke verplaatsing, maar hij wil al voetballend punten pakken.

"Union en Club zijn natuurlijk de nummers twee en een van vorig seizoen", aldus de trainer op de clubwebstek. "Het is goed dat we een helft naar ons toe konden trekken, maar we moeten van het begin tot het einde aan de beurt zijn. Het volstaat niet om te reageren als je achterkomt", verwees Belhocine naar de goede prestatie vorige weekend tegen Union op de website van KV Kortrijk.

Dat het geen gemakkelijke verplaatsing is dat weet Belhocine ook. Toch is hij niet van plan om zich in te graven. "Club uit is altijd een moeilijke verplaatsing. We hebben vorig weekend gezien dat ze op dreef komen. We moeten dan ook nederig zijn maar toch zonder complexen aantreden. Het zal er niet enkel op aankomen veel inzet te tonen, we zullen ook moeten durven ‘voetballen’. Anders houd je het geen 90 minuten vol."

[[kijk-live]] Club Brugge - Kortrijk live kijken op tv en livestream 21 augustus- 2022

More actions