Profile

Join date: Aug 21, 2022

About

[["LIVESTREAM"]]MotoGP van Oostenrijk 2022 live op tv en livestream 21 augustus 2022


MotoGP Grand Prix van Oostenrijk: Tijden, welke Ziggo Sport-zender en meer


De eerste race na de zomerstop heeft direct voor een flinke verandering gezorgd in het MotoGP-wereldkampioen. Na zijn overwinning op Silverstone heeft Francesco Bagnaia de leiders in het klassement weer in het zicht. Het kan nog weleens een hele interessante tweede seizoenshelft worden. Aankomend weekend krijgt Bagnaia weer een uitstekende kans op succes: de Grand Prix van Oostenrijk staat dan op het programma. In dit artikel zetten we alle relevante informatie voor het weekend op een rij.


Kijk gratis de MotoGP van Oostenrijk 2022 live – ook in het buitenland


Zo kijk je alle motorraces tijdens de Grand Prix van Oostenrijk 2022 helemaal gratis


In Nederland kijk je de MotoGP van Oostenrijk en andere motorraces via Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Racing. Hiervoor heb je een betaald abonnement nodig. Wil je de MotoGP 2022 gratis kijken?


Zaterdag 21 augustus is het weer tijd voor een wedstrijd van de MotoGP. De MotoGP van Oostenrijk 2022 zal uiteraard gereden worden op de Red Bull Ring. Het is de 13e wedstrijd van dit seizoen en heet eigenlijk ‘CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich‘, vernoemd naar de sponsor CryptoDATA.


MotoGP Oostenrijk live kijken in Nederland


In Nederland wordt de Oostenrijkse MotoGP uitgezonden door Ziggo sport. De meeste live uitzendingen kun je bekijken via Ziggo Sport Select.


Vanaf vrijdag 19 augustus om 08:55 uur kun je hier de eerste vrije trainingen bekijken via MotoGP: Red Bull Ring. Alle races worden de rest van het weekend uitgezonden tot en met de MotoGP: Red Bull Ring – MotoGP Race op zondag 21 augustus om 13:10 uur.


Zaterdag en zondag worden de twee races van de Red Bull Rookies Cup live uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Zaterdag 20 augustus begint de eerste race om 17:10 uur. Zondag 21 augustus racen de rookies al om 16:15 uur. Het complete overzicht van trainingen, kwalificaties en races vind je onderaan dit artikel.


Jack Miller start zondagmiddag vanaf de derde plaats aan de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring. De Australiër gaf na afloop van de kwalificatie aan wie hij als ideale opvolger ziet binnen het Ducati Lenovo Team.


Voor de tweede Grand Prix op rij heeft Jack Miller zich zaterdagmiddag als derde gekwalificeerd voor de MotoGP race van zondagmiddag. De Australiër zal de 27 ronden lange race op de Red Bull Ring achter polesitter Enea Bastianini en Ducati Lenovo teamgenoot Pecco Bagnaia beginnen en op jacht gaan naar derde podium in vier races.


Startopstelling voor de MotoGP Grand Prix van Oostenrijk


Gresini Ducati stat zondag voor de tweede keer dit seizoen vanaf pole-position in een MotoGP-race. Na Fabio di Giannantonio heeft nu ook Enea Bastianini zijn pole in de MotoGP te pakken.


GP Oostenrijk – Follow this MotoGP race live with Eurosport. The action starts at 11:00 on 21 augustus 2022. Our live coverage lets you ...


[["LIVESTREAM"]]MotoGP van Oostenrijk 2022 live op tv en livestream 21 augustus 2022

[["LIVESTREAM"]]MotoGP van Oostenrijk 2022 live op tv en livestream 21 augustus 2022

[["LIVESTREAM##"]]MotoGP van Oostenrijk 2022 live op tv en livestream 21 augustus 2022

More actions